Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaFinanceÚvěrySkončí Vám problémy s dluhy – nabízíme oddlužení - Celá ČR

Skončí Vám problémy s dluhy – nabízíme oddlužení

Nabídka - [23.06. 2014] Smazat / Editovat / Topovat

Insolvenční zákon č. 182/2006 Sb. přináší možné řešení pro občany, kteří se dostali do finančních potíží a nejsou schopni dlouhodobě splácet své závazky. Nejde o to, zda uhradíte 30 nebo 100% svých dluhů, ale především jak zastavíte jejich nárůst, úroky, exekuční náklady, pokuty a k tomu ještě upomínky.

Osobní bankrot a oddlužení je aktuální téma dnešní doby. Proto si lidé neustále kladou otázku, jaké důsledky pro ně bude osobní bankrot mít v dalším životě. Odpověď je jednoduchá. Pokud vyhlásíte osobní bankrot a tento bankrot vyřešíte oddlužením, zůstanete již za 5 let zcela bez dluhů a na nové startovní čáře. Jediným šrámem je, že zůstanete v seznamu dlužníků ještě 5 let od nabytí právní moci rozhodnutí o ukončení insolvenčního řízení.

Není třeba se stydět za svou situaci, každý se může dostat do finančních potíží nemocí, ztrátou zaměstnání nebo jiným zaviněním. Důležité je, že existuje cesta, která je řešením. To určitě stojí za zamyšlení. My víme, jak se cítíte a také víme, jak vám pomoci.

Máte – li problémy s dluhy, pomůžeme Vám dostat se z této situace. Napište mi tel. kontakt a stručně o jaké finanční problémy se jedná. Jeden z našich finančních poradců Vás bude kontaktovat v co nejkratším možném termínu. Zpracuje Vám návrh na oddlužení a dovede Vás až k cíli, tj. k oddlužení a bude s Vámi v kontaktu i po jeho schválení.
jiri.chochola@centrum.cz

Jméno: chakrij
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420000000000
Lokalita: Celá ČR
Objem financí: V textu
Již vidělo: 321 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta